Zending

Zendingscommissie. Het dagboekje van de GZB is er weer! 5 redenen om het aan te schaffen. 1. Het dagboekje van de GZB is al voor heel veel mensen tot zegen geweest. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. Maar liefst € 8 van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB. 2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. 3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde Kerk. 4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt. 5. Met een oplage van 39.000, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland. Interesse? U kunt het dagboekje bestellen bij de plaatselijke zendingscommissie als u het nog nooit of lang niet kocht. Koopt u het jaarlijks dan komen de leden van de zendingscommissie bij u aan de deur. Anja kooiman Lijsterstraat 3,  tel: 0184661604 of anjakooiman@hotmail.com.

Wim Schouten, Wipmolen 11 tel: 06-38426139, voorzitter

J.L. Muilwijk, Graafland 51, tel: 662372, penningmeester