Thema

Gebedskalender

Download hier de gebedskalender en bid met ons mee om een zegen over de Vakantie Bijbel Week.

Lukt het niet om het document te downloaden of ontvangt u liever een geprinte versie, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-40050083.

 

Hoi,

vonden jullie het anderen jaren ook zo leuk op de Vakantie Bijbel Week.

Dit jaar wordt de Vakantie Bijbel Week weer gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Hoe kun je je vakantie nu beter afsluiten?!

Het thema voor 2019 is: SchatRijk!

Tijdens deze Vakantie Bijbel Week zul je ontdekken en zelf op zoek gaan naar wie God eigenlijk is en wie Hij voor jou wil zijn! Verder zullen we zingen, kletsen, creatief bezig zijn en spannende en geheimzinnige dingen ontdekken en uitzoeken. Op woensdag zul je al je inzicht, creativiteit en inzet uit de kast moeten halen voor een geheimzinnige en uitdagende opdracht. Daarna eten we met elkaar.

Ga jij naar groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 en heb je zin in een paar dagen vol gezelligheid, leuke activiteiten en mooie en inspirerende verhalen over wie God is? Schrijf deze data dan snel op de kalender! We zouden het heel erg leuk vinden als jij er ook bij bent! 

Ps. Ga je naar groep 6, 7 of 8, neem dan je fiets mee!

VBW-IJsselmuiden

Wil je alvast het themalied beluisteren?!

Ga naar https://www.youtube.com/watch?v=KIpcvU9as50

 

Kerkdiensten

Agenda